La Comunitat de l’Esport tornarà a ser un escenari esportiu de referència

Dos derbis entre els equips valencians i diferents esdeveniments repartits en els pròxims tres dies. El primer és el que se celebra des d’ahir, dijous: el Campionat d’Espanya de Tir amb Arc en sala que es disputa a Orpesa en la modalitat Campionats d’Arc recorbe i Arc Compost. Aquest esdeveniment està dins del Programa de Suport a Competicions de la Comunitat Valenciana (PAC_CV) impulsat per la Fundació Trinidad Alfonso.
D’altra banda, un altre dels esdeveniments d’interés al llarg del cap de setmana arriba aquesta mateixa vesprada, amb l’arrancada de la Super Final 4 d’Hoquei Sala, que se celebra fins al diumenge 20 de febrer en el Pavelló de “El Cabanyal” a València. La cita té al Giner dels Rius com a amfitrió amb doble representació, masculina i femenina i reunirà els quatre millors equips sènior indoor; femenins i masculins, a més de la categoria juvenil. Tota la informació ací.
Pel que respecta als equips valencians, la trobada més destacada enfrontarà a la Vila contra la Complutense Cisneros demà dissabte, a les 16.00 hores, mentre que Els Abelles visita al Ciències Enerside. A més, serà un cap de setmana amb diversos enfrontaments directes entre equips de la Comunitar de l’Esport. En concret trobem dos interessants derbis: Rugbi Túria – Cau València (dissabte a les 17 hores) i Sedka Núvies Villena Petrer – BM Servigroup Benidorm (dissabte a les 18.30 hores).
Aquests són tots els partits dels equips de la Comutat Valenciana.
Tots els partits dels equips valencians es podran seguir en directe a través de Comunitat Media.

Compartir: