València es prepara per a la Superfinal 4 d’hoquei sala

Els pròxims 18, 19 i 20 de febrer, el Pavelló de “El Cabanyal” a València, serà l’escenari de la celebració de la “SUPER FINAL 4 D’HOQUEI SALA”.

La Comunitat de l’Esport es prepara per a celebrar un nou esdeveniment esportiu que, a més, tindrà al Giner dels Rius com a amfitrió amb doble representació, masculina i femenina.

Una nova competició que reunirà els quatre millors equips sènior indoor; femenins i masculins i també en la categoria juvenil, que lluitaran pels títols nacionals que es posaran en joc en la capital del Túria.

Un gran espectacle, que en la categoria absoluta femenina, comptarà amb el Sanse Complutense i la RS Tennis; que s’enfrontaran en la primera semifinal del torneig i amb el Club de Camp davant el Giner dels Rius, que el faran en la segona, després de classificar-se en les fases prèvies celebrades a Alcalá La Real i Santander.

En la masculina, per part seua, Sanse Complutense davant el CH Barrocanes i FC Barcelona enfront del Giner dels Rius, disputaran la penúltima eliminatòria de la competició, després d’obtindre el bitllet en les fases anteriors desenvolupades a València i Benalmàdena.

Els huit equips juvenils que formaran el quadre de joc, es coneixeran aquest cap de setmana.

Unes entrades ja poden adquirir-se directament a través d’aquest enllaç: Super Final 4 Hockey Sala | Enterticket

A més, els partits es podran seguir a través de la nostra secció de streaming Comunitat Media.

Compartir: