Georg Egger i Natalia Fischer guanyen la Mediterranean Epic 2022

Un altre dels grans esdeveniments del cap de setmana va tindre lloc a la província de Castelló, amb la celebració de les dues últimes etapes de la Mediterranean Epic. Dues etapes que han servit per a conéixer als guanyadors d’aquesta emocionant edició: l’alemany George Egger i la malaguenya Natalia Fischer. Més enllà de l’esportiu, la prova va tornar a demostrar perquè és una de les dues úniques carreres en el món catalogades amb l’etiqueta Hors Categorie, la màxima distinció de la Unió Ciclista Internacional. Van ser quatre etapes espectaculars que van recórrer la província de Castelló mostrant el millor de les seues platges i muntanyes. Dels 498 ciclistes que van prendre l’eixida el dijous en la Mediterranean Epic, 464 han aconseguit completar la competició.

Egger ha sigut primer en la general amb un temps global de e 8.32:47 hores, amb un avantatge de 2.14 minuts sobre el belga Wout Alleman i 3.10 per davant de l’holandés Hans Becking. En categoria femenina, l’esteponera Natalia Fischer ha dominat la prova amb un temps total de 10.16:09 hores. Segona ha finalitzat la britànica Evie Richards a 10.36 minuts i tercera la suïssa Janina Wust a 16.19 minuts. La malaguenya exhibeix un gran moment de forma, ja es va imposar la setmana passada en la Llegenda de Tartessos.

En l’etapa final ha vençut la suïssa Ramona Forchini amb un temps de 2.08:16 hores. Segona ha sigut Evie Richards a 1.49 minuts i tercera Fischer a 3.23 minuts. En categoria masculina, Egger va anar també el més ràpid a completar els 49 quilòmetres de la jornada.

Compartir: