Torna la mítica Mitja de Santa Pola amb 7.000 corredors

Al cap d’un any sense poder celebrar-se per la situació sanitària, torna al calendari de la Comunitat de l’Esport una de les carreres amb més història: La Mitja Marató de Santa Pola.
La prestigiosa prova, que és considerada com una de les millors d’Espanya sobre la distància de 21 quilòmetres i 97 metres, compta amb prop de 7.000 atletes inscrits, procedents de tota Espanya, i tindrà també un important elenc de corredors estrangers, tant homes com dones, de 22 països, principalment africans.
Si en el respectiu als esdeveniments del cap de setmana les mirades estaran posades a Santa Pola, l’atenció als equips valencians de les principals competicions es reparteix per tota la Comunitat Valenciana. Aquest cap de setmana es disputen quatre interessants derbis.
En voleibol, l’UBE L’Illa Grau rep al Familycash Xátiva i en handbol, l’Elda Prestigi fa el propi amb el Servigroup Benidorm; per la seua part el rugbi ens deixa dos enfrontaments directes entre equips valencians: Akra Bàrbara contra Sant Roque i CAU València enfront de Rugbi Club València.
Pel que respecta a les màximes divisions, Els Abelles té una important trobada a casa davant la Complutense Cisneros (tots dos estan empatat a 17 punts) mentre que La Vila, que continua penúltim, té una complicada eixida davant l’Ampo Ordizia (quart classificat). Igual de complicat ho tindrà, a priori, l’Handbol el Morvedre, que rep a un líder, el Bera Bera, que no ha perdut cap partit.
Finalment, en voleibol el Leleman visita al Riu Duero de Sòria i en hoquei, l’Alcoi viatjarà a Catalunya per a mesurar-se al Voltrega Stern Motor.
Tots els partits dels equips valencians es podran seguir a través de Comunitat Media.

 

Compartir: