EL BM ELX disputarà els huitens de l’EHF EUROPEAN CUP en un cap de setmana amb tres de derbis valencians

Apassionant cap de setmana per als equips de la Comunitat Valenciana, carregat de derbis i amb la guinda dels huitens de final de l’EHF European Cup que disputa l’Handbol Elx. Les guerreres franjiverds hui, divendres 14, l’anada dels huitens de final de l’EHF European Cup en el pavelló Esperanza Lag, lloc que acollirà també el partit de tornada aquest diumenge 16 de gener.

El conjunt de Quim Rocamora afronta aquesta eliminatòria amb ganes de continuar fent història a la ciutat i ficar-se en els quarts de final de la competició europea. El BM Elx compta amb la recuperació d’Ivet Musons i Joana Bolling, que acompanyaran a les seues companyes en la primera cita del conjunt il·licità després de dos mesos d’aturada pel mundial d’handbol femení.

Aquesta eliminatòria destaca en el cap de setmana (es podran seguir totes dues trobades en directe a través d’aquesta mateixa pàgina web i el del diumenge serà el partit que emeta À Punt en ‘La Finestra Esportiva’), però no és l’única cita rellevant del cap de setmana, ja que es podran presenciar tres enfrontaments directes entre equips de la Comunitat Valenciana. En voleibol, el Familycash Xátiva VB rep al CV Mediterraneo Castelló i l’Opdenergy Benidorm a l’Universitat d’Alicant. Mentrestant, en rugbi, el Rugbi Club València es mesura a l’AKRA Bàrbara. Parlant de l’esport oval, encara que no és un derbi, un altre de punts d’atenció estarà en la visita de l’Ampo Ordizia als Abelles, aquest diumenge.

Totes aquestes trobades, a més dels de la resta d’equips de la Comunitat Valenciana podran seguir-se en directe a través de Comunitat Media.

Compartir: