Tret d’eixida per a Penyagolosa Trails i la Volta a la Comunitat Valenciana

Dos dels grans esdeveniments de la Comunitat de l’Esport han donat aquesta setmana el seu tret d’eixida: Penyagolosa Trails i la Volta a la Comunitat Valenciana. La primera, amb la presentació habitual sorteig de dorsals per a conéixer als participants que prendran part en la prova del 22 al 24 d’abril; la segona, amb la presentació oficial a l’entorn de la Marina de València.

Penyagolosa Trails ha tornat amb força després de l’aturada de 2020 provocat per la pandèmia en registrar quasi 4.000 preinscripcions de 41 nacionalitats diferents i des de 44 províncies espanyoles. Unes xifres que tornen a mostrar el gran interés que desperta Penyagolosa Trails, un esdeveniment que és un referent del trail running a nivell nacional i internacional.

La Volta a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell, per part seua, va tirar també a rodar amb la presentació de la seua 73a Edició (del 2 al 6 de febrer de 2022). Ángel Casero, director de la prova i un dels grans ciclistes valencians de la història, va descobrir les línies mestres de la qual serà la primera gran cita del calendari ciclista internacional: “Ens agrada tornar a febrer i que se celebre en primers de l’any. Tenim un enorme cartell d’equips i ciclistes per a aquesta edició de 2022. Estem desitjant que comence la carrera, no podem esperar més”, va reconéixer Casero.

Casero va voler destacar que la Volta a la Comunitat Valenciana “és una de les proves esportives més seguides per televisió a tot el món. Enguany, arribarem a 207 països a través de les retransmissions de Eurosport i en obert en RTVE”.

La Comunitat de l’*Esport arranca l’any amb força.

Compartir: