Penyagolosa Trails s’acosta a les 4.000 preinscripcions

El dijous se celebrarà el sorteig de dorsals en un acte presentat per Depa

Penyagolosa Trails ha tornat amb força després de l’aturada de 2020 per la pandèmia. A l’octubre del passat any va celebrar la seua edició més esperada i ara ha registrat 3971 preinscripcions per a la 23a MIM i la 10a CSP. El dijous es coneixeran els agraciats que podran optar a dorsal en un acte que se celebrarà en la Diputació de Castelló i que estarà presentat pel speaker Depa.

La MiM ha tornat a ser la carrera que ha rebut més sol·licituds, amb 3243 preinscripcions. D’elles, entraran en sorteig 2599, ja que la resta són corredors i corredores que havien traslladat el seu dorsal per a la pròxima edició o que han acreditat marca, fidelitat, ránking ITRA… Cal recordar que seran 1200 les places disponibles en el sorteig.  Per a la CSP s’han superat les 600 preinscripcions de nou i es gestionaran les inscripcions per overbooking. Així, totes les sol·licituds tindran opció de formalitzar la inscripció.

Pese a l’aturada obligada per la pandèmia i que enguany era atípic perquè hi ha corredors que havien traslladat el seu dorsal a 2022, les xifres tornen a mostrar el gran interés que desperta Penyagolosa Trails. Són pràcticament 4.000 preinscripcions les realitzades, de 41 nacionalitats i 44 províncies espanyoles diferents. Així, el cap de setmana del 22 al 24 d’abril, la província de Castelló tornarà a vibrar amb una nova edició d’aquestes dues carreres que són ja referents del trail running a nivell nacional i internacional.

El director de Penyagolosa Trails, Tico Cervera, assenyala que “de nou hem registrat milers de sol·licituds i és d’agrair que punts i tantes corredors i corredores vulguen estar en l’eixida de la Universitat Jaume I el pròxim 23 d’abril”. A més, afegia que «estem a 100 dies que se celebre l’esdeveniment i estem treballant al 100% perquè enguany tornem a tindre una edició que siga molt especial i recordada durant anys».

Dijous que ve a les 19 hores se celebrarà el sorteig. Enguany, l’accés estarà restringit a causa de l’aforament limitat per mesures sanitàries, però es podrà seguir en directe per streaming a través de la nostra secció Comunitat Media.

Compartir: