La FIH Pro League 2022 arriba a València

El camp d’hoquei del poliesportiu Verge del Carmen-Beteró acollirà el 04 i 05 de febrer els corresponents partits de la FIH Pro League. La selecció espanyola absoluta masculina s’enfrontarà a Anglaterra mentre que les Redsticks faran la seua estrena en la competició internacional enfront de Països Baixos.

Torna la FIH Pro League a la capital del Túria. Beteró tornarà a convertir-se en el búnquer d’Espanya que, per primera vegada, tindrà doble representació en aquesta competició internacional.

El cap de setmana del 04 i 05 de febrer, els i les *Redsticks iniciaran la seua marxa amb un exigent repte esportiu en el qual participaran les millors seleccions nacionals del panorama mundial.

En la categoria masculina, l’equip de Max Caldas estrena el seu nou cicle davant Anglaterra amb un doble enfrontament que es disputarà el divendres 04 a les 11 hores i el dissabte 05 a les 13 hores. En el torneig participaran a més les seleccions de Països Baixos, Alemanya, Anglaterra, Sud-àfrica, el Canadà, l’Índia, l’Argentina i Bèlgica

Per part seua, les *Redsticks faran el seu debut en la FIH Pro League amb dos partits davant Països Baixos. L’equip de Adrian Lock celebrarà els seus partits el divendres 04 a les 13.30 horess i el dissabte 05 a les 16.30.

La competició estarà integrada, a més d’Espanya i Països Baixos, per les següents seleccions: l’Argentina, Bèlgica, la Xina, Anglaterra, Alemanya, l’Índia i els Estats Units.

València, capital l’hoquei mundial

Una vegada més, la gespa blava valencià es convertirà en l’escenari que rebrà a les millors seleccions internacional d’hoquei herba. València tornarà a convertir-se en la ciutat de l’esport de l’estic, amb un nou esdeveniment esportiu de nivell.

Horaris

Divendres 4/02

  • 11.00 hs ESP-ENG (Masc)
  • 13.30 hs *ESP- NED (Fem)

Dissabte 5/02

  • 13.00 hs ESP-GBR (Masc)
  • 16.30 hs ESP-HOL (Fem)

Compartir:

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email