La selecció d’hoquei sub-16 ja està competint en els CESSA

La selecció valenciana d’hoquei sub-16 s’ha traslladat ja a Andalusia, concretament a Màlaga i Benalmàdena que, aquesta setmana, es convertiran en les seus dels Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Sub-16, tant en la seua categoria femenina com en la masculina.

Organitzats per la Federació Andalusa d’Hoquei, els combinats autonòmics de Comunitat Valenciana, Cantàbria, Comunitat de Madrid, Canàries, Catalunya, Euskadi Andalusia, Galícia i Astúries, en categoria femenina i aquests mateixos equips al costat d’Aragó; en la masculina, se citaran del 24 al 27 de Març, per a començar una nova competició que mesurarà el nivell de les diferents seleccions d’hoquei, corresponent a les esmentades comunitats autònomes i que servirà per a ser testimonis de les joves promeses de l’estic nacional.

La competició donarà el tret d’eixida hui amb 18 partits, repartits en els camps de Carranque i Retamar, els quals es prolongaran al llarg del cap de setmana. Totes dues categories tindran dos grups de joc. Finalitzada aquesta fase inicial, els primers dos classificats en cadascuna disputaran les semifinals.

La competició es podrà seguir, en directe a través de Comunitat Media.

Compartir: