L’ITF Júnior Trofeu Juan Carlos Ferrero, alça el teló

El torneig compta en el seu palmarés amb campions com Paula Badosa o Carlos Alcaraz

El torneig sub18 Internacional més important d’Espanya és també el més longeu del circuit ITF júnior a Espanya. Aquesta serà la seua vint-i-unena edició. Ni tan sols la pandèmia ha impedit que el torneig es realitzara des dels seus inicis en la prestigiosa Acadèmia Equelite, on es formen jugadors de talla mundial com Carlos Alcaraz i Pablo Carreño.

Aquesta setmana es va jugar ja la prequaly del torneig. Un torneig nacional que dona la possibilitat d’obtindre un WC en el quadre principal del torneig, compost per jugadors dins del Top150 júnior. El torneig és una gran oportunitat per a les promeses del tennis de garantir-se una plaça per a participar en Roland Garros júnior i entre els seus campions i finalistes compta amb un palmarés que serien l’enveja de molts tornejos ATP, expliquen des de l’organizació.

Les dos majors Joves perles espanyoles i sensacions del circuit aquests dos últims anys Carlos Alcaraz i Paula Badosa han sigut campions del torneig. Però la llista segueix: Andrey Rublev i Pablo Carreño es van proclamar finalistes de l’esdeveniment abans de fer el salt al circuit ATP. Jaume Munar, Alejandro Davidovich, Pablo Andujar o Nicolas Almagro són uns altres dels grans noms que han aconseguit fer-se amb aquest prestigiós trofeu.

L’esdeveniment aconsegueix enguany la seua edició 21 gràcies a la col·laboració de diverses institucions com la Fundació Trinidad Alfonso, el Comité Olímpic Espanyol i Comunitat l´Esports, i empreses com HEAD i Postres Reina. Elles fan possible que any rere any aquest torneig atraga a jugadors de més 35 nacionalitats es compare als Grand Slams júniors.

Compartir: