Torna el València European Skate Open

Després de l’èxit de la primera edició, en la qual es van esgotar les entrades per a tots els dies, el festival València European Skate Open, V.E.S.O, torna a la capital del Túria els dies 30 de setembre, dissabte 1 i diumenge 2 d’octubre.

Enguany, el festival canviarà d’ubicació, a la Marina nord, la qual cosa permetrà incorporar el Surf, SUP Race i Parkour a les categories esportives amb les quals ja compta el festival i entre les quals destaquen el Skateboarding, Roller Freestyle, Escúter o Surf Skate.

Durant tres dies, més de 400 esportistes de tot el món es donaran cita per a participar en els diferents campionats europeus que se celebraran en el marc d’un dels festivals d’esport urbà més reconeguts internacionalment.

Amb un aforament de 15.000 persones, VESO oferirà també tallers, exhibicions d’art urbà i concerts. A més, en aquesta edició s’ha ampliat la zona de foodtracks i market amb nous llocs perquè gaudisquen els assistents.

El València European Skate Open està organitzat per la Real Federació Espanyola de Patinatge i la Federació de Patinatge de la Comunitat Valenciana amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, l’Ajuntament de València (Fundació Esportiva Municipal), Diputació de València, el Consell Superior d’Esports, la Fundació Trinidad Alfonso i la Fundació Visit València que fan que aquest esdeveniment siga possible juntament amb marques col·laboradores. L’execució de l’esdeveniment és a càrrec del Club Esportiu URBNS.

Compartir: