El pàdel valencià es bolca amb el Campionat d’Espanya de La Nucia

Quan a penes falten uns dies per al tancament de les inscripcions per al XXXV Campionat d’Espanya de menors que té previst disputar-se entre el 29 d’agost i el 4 de setembre en la localitat alacantina de La Nucia, tots els jugadors federats en la Comunitat de l’Esport en les categories benjamí, aleví, infantil, cadet i júnior ja estan ultimant la seua preparació per a jugar el torneig més important de l’any per a menors.

Des dels jugadors amb llicència fins a, per descomptat, totes les escoles i clubs de pàdel de la Comunitat Valenciana estan anunciant la seua presència en les pistes de La Nucia per a poder gaudir de la magnífica experiència que suposa competir amb les millors pales d’Espanya en cadascuna de les categories.

Més enllà dels jugadors que lluitaran per les rondes finals, el pàdel valencià de menors omplirà els quadres de les rondes prèvies per a poder adquirir l’experiència necessària per al seu futur competitiu en categories superiors.

Des de la resta d’Espanya es confirma la presència de les jugadores i els jugadors que encapçalen els ránkings nacionals i que tractaran de defensar tot allò que han mostrat en els dos primers trimestres de l’any tant en els circuits autonòmics com en els TyC i TyC premium celebrats.

PadelPoint, la ciutat de La Nucia, la comarca de la Marina Baixa i la província d’Alacant es convertiran en el centre de totes les mirades del pàdel de menors i és la gran oportunitat per a competir, prop de casa, davant els millors.

Aquest Campionat d’Espanya compta amb l’organització de la Federació espanyola de pàdel, la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana i PadelPoint La Nucia i amb la col·laboració del Consell superior d’esports, la Direcció general de l’esport de la Generalitat Valenciana, la Diputació d’Alacant i l’Ajuntament de La Nucia.

Les inscripcions porten un ritme excel·lent gràcies, sobretot, a la presència de jugadors valencians que faran d’aquest Campionat d’Espanya, de ben segur, el millor de la història.

Compartir: