Penyagolosa Trails se celebrarà el 22 d’abril de 2023

La carrera ha anunciat la data de la pròxima edició en el Saló Ultra-Trail d’UTMB, la principal fira de trail en el món

Penyagolosa Trails ha anunciat que la pròxima edició de l’esdeveniment serà el cap de setmana del 22 d’abril del pròxim any. Així, la data de preinscripcions es mantindrà al novembre i desembre d’enguany i en les pròximes setmanes es detallaran algunes novetats relatives a l’esdeveniment.

L’anunci s’ha realitzat en el Saló UIltra-Trail d’UTMB en Chamonix, en el qual és present durant aquesta setmana donant la informació de l’esdeveniment als milers de corredors i corredores que passen per aquesta fira.

El Saló Ultra-Trail és la principal fira de trail a nivell mundial i en ella estan les principals marques i carreres d’aquest esport. Gràcies al suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Castelló, Penyagolosa Trails assisteix des de l’any 2012, sempre amb l’objectiu de posicionar la província de Castelló com un referent en el circuit internacional de Trail i difondre l’encant natural i paisatgístic del Parc Natural del Penyagolosa i els seus voltants.

Penyagolosa Trails està en l’estand 12 de la zona Arve del Saló Ultra-Trail, que és en la qual es troben les carreres de muntanya. Durant els dies en què dura la fira, Penyagolosa Trails tornarà a organitzar diferents activitats, com la Paella Party, que contribueixen a donar conéixer també la gastronomia del territori i sempre és un reclam per a anar a l’estand castellonenc. A més, es repartirà orxata o sagnia, com en anteriors edicions.

Compartir: