El València Judo Olympic Training reuneix més de 600 esportistes en el CEAR de Benimaclet

València acull la major concentració internacional de judokes en la preparació per als Jocs Olímpics. Més de 600 esportistes procedents de 34 països s’estan entrenant en les instal·lacions esportives del CEAR de judo en el Poliesportiu de Benimaclet fins al pròxim 26 d’agost en el València Judo Olympic Training que se celebra en el Poliesportiu de Benimaclet. Entre els participants destaca l’alt percentatge de dones, el 46%, que demostra el creixement d’aquesta disciplina en la societat.

Durant la setmana del 20 al 26 d’agost, aquesta instal·lació es converteix en l’escenari on entrenen els millors equips del món. Per part d’Espanya la representació és de l’equip nacional, l’equip Paralímpic, el Centre d’Alt Rendiment de Madrid, l’equip de València i el Centre d’Alt Rendiment.

El Poliesportiu de Benimaclet és CEAR des de 2018

El Poliesportiu de Benimaclet va ser classificat com a Centre Especialitzat d’Alt Rendiment (CEAR) de judo en 2018 pel Consell Superior d’Esports. La qualitat de les instal·lacions ha fet que es consolide com a referent d’àmbit nacional i internacional, per la qual cosa s’ha convertit en un lloc idoni per a acollir entrenaments i concentracions de judokes d’elit.

D’aquesta manera, l’Ajuntament, a través de la Fundació Esportiva Municipal i la col·laboració de la Generalitat i la Fundació Trinidad Alfonso, posa a la disposició de les i els esportistes una infraestructura d’alta competició, condicionada per a la pràctica del judo, que ha aconseguit convertir-se en un espai reconegut per a practicar activitats de tecnificació.

Compartir: