Torna l’energia de ‘La Marató al Col·le’ a 40 centres i 12.500 escolars

La Marató València Trinidad Alfonso és un esdeveniment que es viu en tota la ciutat i els diferents col·lectius, més enllà dels corredors que gaudiran d’un nou repte a la ciutat del running. Així, el projecte educatiu, formatiu i esportiu de ‘La Marató al Col·le’ envaeix les aules i patis de 40 col·legis de València i la seua província per a gaudir d’activitats relacionades amb la Marató per seté any consecutiu.

Prop de 12.500 escolars d’educació primària i infantil estan vivint a les seues aules la Marató, més enllà de la classe d’Educació Física, a través de concursos i activitats relacionades amb les diferents matèries educatives. El professorat dels diferents centres educatius, recolzat en els monitors de les activitats i la pàgina web www.maratonalcole.com, s’encarrega de dirigir als escolars en aquest projecte. Aquesta iniciativa és impulsada per la Marató València, en col·laboració amb la Fundació Trinidad Alfonso, principal col·laborador, i que enguany suma al projecte al Grup Bimbo per a desenvolupar hàbits saludables i diferents concursos per als escolars. Colevisa tornarà a realitzar els tallers de menjar saludable en tots els centres.

Grup Bimbo se suma a aquest projecte per “la importància d’adquirir un estil de vida saludable des d’edats primerenques a través de l’alimentació i la pràctica d’esport. El projecte La Marató al Col·le comparteix plenament el compromís de Grup Bimbo amb el benestar de les persones i contribueix al seu propòsit d’alimentar un món millor”, va assegurar Olga Martínez, Directora de Comunicació Bimbo Ibèria.

Els pilars fonamentals del projecte són la transmissió de valors i de la cultura de l’esforç, la millora de la qualitat educativa i la lluita contra el sedentarisme i l’obesitat. Així, la iniciativa ‘La Marató al Col·le’ defensa l’esport com a eina per a la promoció d’hàbits saludables i tracta de motivar a l’alumnat per a practicar-lo fora de l’escola, en família, amics o en altres entitats esportives.

Un projecte multidisciplinari

Durant les pròximes setmanes, els alumnes protagonitzaran activitats relacionades amb la Marató i gaudiran de concursos literaris i de dibuix, carreres, jocs en equip, un minimaratón i manualitats amb les quals integraran, d’una manera multidisciplinària, el món de la carrera a peu a través dels professionals d’Educació Física i Educació Artística.

Totes les activitats conclouran el 4 de desembre, dia de la celebració de la Marató València Trinidad Alfonso, amb diversos punts d’animació en els quals els centres animaran a tots els corredors.

Compartir: