Esdeveniments
<< tornar

PAC_CV preolímpic

Pretén promoure la celebració de concentracions preparatòries i competicions classificatòries o que resulten estratègiques per a la posada a punt de les seleccions espanyoles de cara als pròxims Jocs Olímpics de Tòquio.

Els esdeveniments per als quals se sol·liciten les ajudes s’han de poder incloure en algun dels grups següents: o competicions classificatòries que atorguen plaça per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

En este cas, la Federació sol·licitant ha de presentar un document oficial expedit per l’organisme corresponent, en el qual s’acredite la concessió de l’organització de l’esdeveniment a esta federació.

Competicions considerades per les federacions espanyoles com a estratègiques per a les seleccions nacionals amb vista als Jocs Olímpics de Tòquio 2020.
Les federacions han de presentar una declaració en la qual manifesten els motius pels quals les competicions són considerades de caràcter estratègic.

Concentracions considerades per les federacions espanyoles com a preparatòries per a les seleccions nacionals amb vista als Jocs Olímpics de Tòquio 2020.