Esdeveniments
<< tornar

PAC_CV+

Es tracta d’una ampliació del Programa de Suport a Competicions (PAC_CV), que pretén acostar a la Comunitat Valenciana competicions internacionals del màxim nivell per a continuar consolidant este territori com la Comunitat de l’Esport.

Fins ara ja hi ha tres esdeveniments que entren dins d’este programa: el Mundial de Gimnàstica Rítmica, que es disputarà a València; l’Eurobasket Femení, que tindrà com a seu el pavelló de la Font de Sant Lluís; el Mundial d’Handbol Femení, que tindrà tres seus a la Comunitat Valenciana (una en cada província).

A més d’estos esdeveniments, que ja estan confirmats, seran susceptibles de rebre ajudes els campionats d’Europa i els campionats del món oficials que se celebren entre 2020 i 2024, amb prioritat als de categoria absoluta. A més, podrien entrar en el programa d’ajudes aquelles competicions de caràcter internacional catalogades oficialment com a preolímpiques que es disputen l’any que ve, prèviament als Jocs de Tòquio, i en 2024, amb vista als Jocs Olímpics de París.

Per a l’atracció d’estes competicions i totes les que puguen sorgir, la Fundació Trinidad Alfonso destinarà un pressupost de 15 milions d’euros, que s’executaran entre 2020 i 2024, cinc anys en què els valencians, alacantins i castellonencs disfrutaran de l’esport al més alt nivell.