Pluja de medalles per als valencians en els campionats d’Espanya de Tir i Taekwondo

Cap de setmana prolífic per als representants de la Comunitat de l’Esport en els campionats d’Espanya de Taekwondo i Tir amb Arc, disputats en les localitats de La Nucia i Orpesa, respectivament. Pel que fa al primer d’ells, el de Taekwondo, Raúl Martínez (en menys 87 kg) i Hugo Aramillo (en menys 54 kg), van eixir de la localitat alacantina amb la medalla d’or. A ells es va sumar l’alacantí Marcos Jiménez, que va aconseguir la medalla de plata després de caure, precisament davant Aramillo, en la final de menys de 54 quilos.
L’altre gran focus d’atenció en la Comunitat de l’Esport va estar a Orpesa, on es va disputar el Campionat d’Espanya d’Arc Tradicional, Longbow i Arc Nu en Sala 2022, inclòs en el Programa de Suport a Competicions (PAC CV) impulsat per la Fundació Trinidad Alfonso. Eva María Drerwniok (plata en la categoria d’arc nu dones). En les disciplines per equips, la Comunitat Valenciana va aconseguir pujar-se al podi en dues ocasions: medalla de plata en l’especialitat 3D en Sala, en la categoria d’equips mixtos arc tradicional, i medalla de bronze la categoria d’equips mixtos longbow.
Pel que respecta a la participació d’esportistes valencians en altres disciplines destaquen dos grans resultats aquest cap de setmana. En la reunió Internacional d’atletisme de Karlsruhe, Quique Llopis va signar un excel·lent concurs. Després de superar les semifinals, va acabar segon en la final dels 60m tanques amb una marca de 7.59, plusmarca personal i rècord d’Espanya sub-23. Finalment, en el Gran Premi de judo a Portugal es va emportar la medalla de plata Salvador Cases en la categoria de menys 73 kg. Va guanyar tres combats i només va perdre en la final davant un rival uzbek.

Compartir: