Els millors taekwondistes d’Espanya se citen a La Nucia

La Comunitat de l’Esport acull aquest cap de setmana el Campionat d’Espanya de Taekwondo. Serà concretament a La Nucia on es donen cita els millors taekwondistes del país, com l’evidencia la presència dels tres espanyols presents en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020, Rául Martínez, Javi Pérez i Adrián Vicente, i la plata olímpica Adriana Cerezo.

Pel que respecta a la participació de la Comunitat Valenciana destacarà el duel entre el mateix Raúl Martínez i Daniel Ros. Després del canvi de categoria de pes del primer, (de menys 80 kg a menys 87 kg) el dissabte seran rivals.

Abans, el divendres a la nit, tindrà lloc la Gala dels Premis Nacionals de Taekwondo amb la presència del president del Comité Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco.

D’altra banda, Oropesa de Mar acollirà tots els Campionats d’Espanya de Tir amb Arc en Sala en un esdeveniment inclòs en el Programa de Suport a Competicions de la CV impulsat per la Fundació Trinidad Alfonso.

Més de 200 esportistes acudiran a Marina d’Or aquest primer cap de setmana, mentre que, del 17 al 20 de febrer, seran més de 500 els esportistes que competiran en totes les categories de les divisions d’arc recorbe i arc compost.

Un altre dels focus d’atenció de l’esport de la Comunitat de l’Esport està en el Campionat d’Europa d’handbol, on l’alacantí Gedeón Guardiola, capità dels Hispans, lluitarà per tornar amb una medalla del torneig que es disputa a Hongria i Eslovàquia. La semifinal, davant Dinamarca, es disputa aquest divendres a les 18 hores.

Quant a l’activitat dels clubs de la Comunitat Valenciana, aquest cap de setmana destaca el derbi femení entre el Rugbi Túria i el CAU. A més, el Benidorm-Almoradí completa el capítol dels derbis, en aquesta ocasió en categoria masculina.

Aquests i la resta dels partits dels equips valencians es podran seguir en directe a través de Comunitat Media.

Compartir: