Cinc dies del millor ciclisme amb la Volta a la Comunitat Valenciana

La 73 edició de la Volta a la Comunitat Valenciana-GP Banc Sabadell arranca amb un espectacular cartell per a omplir de ciclisme les tres províncies de la Comunitat Valenciana. Prendran l’eixida molts i variats perfils que asseguren un enorme espectacle: veterans de primer nivell com Alejandro Valverde o Vincenzo Nibali; joves promeses com el belga Remco Evenepoel, que una vegada superada la seua greu lesió apunta a enguany com la de la seua confirmació com a gran estrela emergent del ciclisme mundial o Juan Ayuso, la gran promesa del ciclisme espanyol; o Enric Mas, que busca la revàlida després de la seua burxada en l’etapa contrarellotge de la passada edició, que li va impedir apuntar-se la victòria final que es va emportar el suís Stefan Küng.
Les cinc etapes de la carreres són:

  • 1 etapa: Alqueries-Torralba del Pinar de 166,7 km (Castelló). Una de les dues arribades inèdites d’aquesta edició de la Volta, és una etapa de mitja muntanya amb quatre ports, (tres de segona categoria i una de tercera).
  • 2 etapa: Bétera- Torrent, de 172,1 quilòmetres. (València). Cinc ports puntuables, és sens dubte l’etapa rompepiernas per excel·lència d’aquesta edició (encara que no l’única). Terreny complicat per als equips, propícia per a aventurers que busquen una escapada.
  • 3 etapa: Alacant- Alt Antenes del Maigmó, de 155,1 quilòmetres. L’etapa regna i la més espectacular de les cinc. Sis ports puntuables i quasi dos quilòmetres de ‘sterrato’ (camí de terra).
  • 4 etapa: Orihuela-Torrevieja, de 193,1 quilòmetres. L’etapa més llarga, ideal també per a buscar aventures des de lluny i molt perillosa pel vent en la zona de les salines.
    5 etapa: Paterna-València, de 92 quilòmetres. Fi de festa, etapa curta propícia per als esprintadors.

Compartir: