Més de 600 regatistas en la VII Comunitat Valenciana Olympic Week

Aquesta regata internacional de classes olímpiques i preolímpiques se celebrarà del 03 al 13 de febrer mantenint el format multiseu que compta amb el RCN de València, el RCR d’Alacant i el RCN de Torrevieja.

Arranca la setena edició de la Comunitat Valenciana Olympic Week que es disputarà durant dues setmanes en tres seus diferents de manera simultània. Després del tancament d’inscripcions, seràn més de 600 regatistes els que participaràn en aquesta cita de classes olímpiques i preolímpiques. Cal destacar que en la llista d’inscrits trobem més de mig centenar d’esportistes internacionals procedents d’11 nacionalitats diferents i és que la Mar Mediterrània comptarà amb representants de fins a 10 països, entre els quals es troben Polònia, França, Groenlàndia, Noruega, Països Baixos, Portugal, el Regne Unit, República Txeca, Alemanya i Ucraïna.

És la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana al costat de la delegació de la Real Federació Espanyola de Vela, el Real Club Nàutic de València, el Real Club de Regates d’Alacant, el Real Club Nàutic de Torrevieja i amb la col·laboració de la Fundació Trinidad Alfonso i la Generalitat Valenciana, qui ha organitzat aquesta regata internacional que conforma una de les parades del Circuit Olímpic Espanyol de Vela.

Dues setmanes, tres seus i vint-i-dues classes

El 03 de febrer es donarà la salida inicial a la regata des del Real Club de Regates d’Alacant. La competició s’inaugurarà amb les classes BIC-Techno 293, Raceboard i IQFoil. Serà el divendres 04 quan s’incorpore a l’esdeveniment el Real Club Nàutic de Torrevieja que acollirà als ILCA 4, ILCA 6, ILCA 7 i Ràdio Control. I finalment, aquest primer cap de setmana, se sumarà a la regata el Real Club Nàutic de València amb les classes 29er, Classe A, Finn, F18, Hobie 16, Snipe i Patin a Vela.

Però la CV Olympic Week contínua ja que hi haurà un segon cap de setmana que arrancarà el dissabte 12 des del Real Club de Regates d’Alacant amb la modalitat 420 i el divendres 11 en el Real Club Nàutic de Torrevieja amb les classes Europe i Flying Dutchman.

Copa Autonòmica de la FVCV i Campionats i Copes d’Espanya

La CV Olympic Week engloba títols nacionals i autonòmics per a 9 de les seues 22 classes. El Real Club de Regates d’Alacant acollirà el Campionat d’Espanya de Techno 293 i IQ Juvenil durant el primer cap de setmana i la Copa Autonòmica de 420 durant el segon. Per part seua, el Real Club Nàutic de Torrevieja serà l’amfitrió de la Copa Autonòmica de la FVCV per a les classes ILCA 4, ILCA 6 i ILCA 7 en la seua primera parada, el dissabte 5 de febrer, i acollirà la Copa d’Espanya de les classes Europe i Flying Dutchman el divendres 11. El Real Club Nàutic de València donarà cabuda a la Copa d’Espanya de la classe 29er durant la seua parada del divendres 4 de febrer.

Compartir: