La Comunitat, la millor d’Espanya en el Campionat Nacional de Circuit Júnior-Sènior

El 18 i 19 de juliol es va celebrar a Pamplona el Campionat Nacional per a les categories Júnior i Sènior. Un total de 10 federacions i més de 180 participants van lluitar per proclamar-se campions d’Espanya, un lloc reservat a uns pocs i en els quals els esportistes de la Comunitat de l’Esport van brillar amb llum pròpia, aconseguint un total de 9 metalls, dels quals 4 són or, la qual cosa els eleva pel cap alt alt del podium.

CP Castalia, Almassora CP, CP Paiporta, Ciutat del Túria i Avant Patí van ser els representants de la Comunitat Valenciana, amb 38 patinadors que van haver de donar el màxim en cadascuna de les proves en plena onada de calor i córrer amb temperatures de més de 40 °C. Unes condicions poc favorables però que no els van impedir obtindre grans resultats.

Cal destacar la brillant actuació dels corredors velocistas, amb 7 medalles en les proves més ràpides del circuit, els 100m sprint i la volta al circuit de 430m, en les quals Alejandro Cortés, Pau Peña i Almudena Blanco obtenen el títol de Campions d’Espanya. Esment especial per a Lola Estrada, que sent de la categoria juvenil, en haver aconseguit l’or en el seu Campionat Nacional li donava l’opció de disputar també aquesta prova amb una categoria superior i aconsegueix un tercer lloc amb júnior.

En les proves de fons destaquen els sèniors, categoria en la qual Clàudia Batalla es proclama Campiona d’Espanya encara patint una caiguda en les primeres voltes de la prova. D’altra banda, Nathalia Bermúdez guanya el 10.000 punts, però no pot recollir la medalla per no tindre la nacionalitat espanyola.

Aquestes dades demostren l’alt nivell dels nostres esportistes, ja que a part de les medalles va haver-hi diversos 4 llocs en les proves llargues i corredors que es van quedar en les semifinals en les tales. El patinatge de velocitat de la Comunitat Valenciana gana molta força a nivell nacional en aquests últims anys. Enhorabona a tots els clubs per fer-ho possible.

Compartir:

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email