Les seleccions juvenils, a la conquesta del CESA BM platja

La Comunitat Valenciana comptarà amb dos combinats en el Campionat d’Espanya d’handbol platja

La Platja de Silgar de Sanxenxo (Pontevedra) acull del 24 al 26 de juny el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques d’Handbol Platja, on la Comunitat Valenciana estarà representada pels combinats juvenils. Pep Hierro, al capdavant de l’equip femení, i Fran Vera, al capdavant del masculí, lluitaran per conquistar les medalles en la gran cita nacional sobre l’arena.

El combinat femení està enquadrat en el grup B al costat de la Regió de Múrcia, Aragó, Comunitat de Madrid i Extremadura. La Comunitat buscarà consolidar-se en els llocs més alts de la classificació nacional després del quart lloc aconseguit en la passada edició del CESA.

Pep Hierro assegura que la selecció femenina “és un bloc molt compacte que manté el bloc de l’anterior campionat i ja ha demostrat estar a l’altura de les grans cites. El tècnic confia a “poder realitzar una bona fase de grups per a arribar en ple estat de forma a la lluita per les medalles”.

Per part seua, l’equip masculí part des del grup A amb Galícia, Castella i Lleó, Cantàbria i Navarra. La selecció valenciana inicia la competició davant rivals molt forts que parteixen com a favorits, però no impedirà que el combinat autonòmic viatge a Sanxenxo amb l’objectiu de barallar per les medalles.

Pedro Fuertes ha desitjat “la major de les sorts a les seleccions juvenils de la Comunitat Valenciana en el Campionat d’Espanya d’Handbol Platja, on segur ens representaran amb èxit”. El president de la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana recalca “l’aposta que estem realitzant per la modalitat de platja, on enguany hem aconseguit batre rècords amb la Lliga Valenciana d’Handbol Platja”.

Compartir: