Les seleccions de la Comunitat participaran en la Granollers Cup

Després de la tecnificació realitzada el passat cap de setmana a Pego (Alacant), les Generacions 2007-2008 posaran punt i final a la temporada competint a la Granollers Cup representant a la Comunitat Valenciana per a complementar la seua formació.

El torneig, que torna a escena després de l’obligada aturada per la pandèmia, és considerat com un dels més prestigiosos a nivell internacional amb la participació d’equips de tot el món i on les Seleccions Valencianes seran presents en la categoria cadet gràcies a l’impuls del Projecte FER Futur, una iniciativa conjunta de la Fundació Trinidad Alfonso i la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana.

El combinat masculí, enquadrat en el grup A de competició, s’enfrontarà a Thor (Islàndia), Konnerud (Noruega), La Salle Montcada, Handbol Vic i BM Granollers. Mentre que l’equip femení, que parteix des del grup F, on es mesurarà a Bravo HC (Noruega), Halmstad (Suècia), Nordrefjell (Noruega), OAR Gràcia Sabadell i SIF Stavanger (Noruega).

CADET FEMENINA

CADET MASCULINA

Els esportistes partiran rumb a Granollers el dimecres 29 de juny amb dos punts d’eixida: els participants de la província d’Alacant hauran d’acudir a les 9.15 hores al Decathlon de l’Avinguda de la Universitat (Alacant), mentre que els esportistes de les províncies de València i Castelló hauran d’acudir a les 11.15 hores a les Oficines de la FBMCV en el Passeig de la Petxina (València).

Compartir: