Emprén Esport entrega els premis als guanyadors de la huitena edició

David Valero, Fátima Diame i Javier Hernanz van apadrinar l’acte celebrat en l’auditoria de MARCA

Després del període de recepció de candidatures, desenvolupat a la fi de 2021, el jurat va triar una sèrie de “finalistes”. Una vegada celebrats durant tot enguany, han sigut 6 els projectes seleccionats com a guanyadors, dos per cadascuna de les tres categories existents: Esdeveniment Esportiu-Comunitat de l’Esport, Esport Base i Esport Adaptat. Tots aquests esdeveniments premiats rebran unes ajudes econòmiques segons el seu pressupost.

El director de MARCA, Juan Ignacio Gallardo, va mostrar el seu orgull per col·laborar en aquesta causa: “La nostra intenció és vincular a tots els que fan esport. Necessitem apostes com aquestes, la Fundació ajuda en gran escala”. En la mateixa línia es va moure Juan Miguel Gómez, director de la Fundació Trinidad Alfonso: “És un privilegi treballar amb MARCA, el projecte és molt il·lusionant. Ni la pandèmia ens ha detingut.

L’esdeveniment va reunir representants de Emprén Esport 2022 ha viscut aquest dimarts 15 de novembre el seu moment més especial i esperat. L’auditori de MARCA, en Unitat Editorial, ha acollit l’acte de lliurament de premis als sis guanyadors de la huitena edició, una iniciativa impulsada per la Fundació Trinidad Alfonso -el president de la qual és Juan Roig- i Marca per a fomentar l’emprenedoria esportiva en la Comunitat Valenciana.0 Federacions esportives Espanyoles i va comptar amb la participació de tres convidats especials: el ciclista David Valero, l’atleta Fátima Diame i el president de la Federació de Piragüisme, Javier Hernanz. Els tres “padrins” que han entregat els trofeus als guanyadors i, per a tancar l’acte, van mantindre una interessant xarra-col·loqui en la qual han tractat temes com la vinculació entre empresa i esport, la reinvenció dels esportistes del màxim nivell després de les seues retirades, la importància del suport del sector privat a l’esport i els exemples de lideratge i model social que són els esportistes d’elit.

 

Coneix als premiats

ESDEVENIMENT ESPORTIU – COMUNITAT DE L’ESPORT

  • 1r Premi: 9é Gran Premi Diputació de Castelló – Memorial José Antonio Cansino: Reunió atlètica internacional organitzada pel Platges de Castelló.
  • 2n Premi: Trixilxes 2022: Triatló popular de mitjana distància organitzat per Club Triatló la Vall d’Uixó.

ESPORT BASE

  • 1r Premi València International Cup: Torneig de bàsquet base celebrat en L’Alqueria del Basket. Organitzat pel Club Bàsquet Claret amb el suport de R&O Esdeveniments.
  • 2n Premi: Mislata Handball Fest: Torneig d’handbol base organitzat pel Club Handbol Mislata.

ESPORT ADAPTAT

  • 1r Premi: València European Paracycling Cup: Copa d’Europa de ciclisme adaptat en ruta organitzada pel Club Ciclista Dstrel Cycling de València.
  • 2n Premi: Open Nacional de Tennis en cadira de rodes: Torneig de tennis en cadira de rodes organitzat pel Club de Tennis Almussafes.

https://youtu.be/p7540z04nra

Compartir: