L’EÓ Horneo Alacant acaricia el somni de l’ascens a Santander

L’EÓ Horneo Alacant va acariciar el somni de l’ascens en L’Albericia de Santander enfront de l’Unicaja Banc Infinitat en véncer per 31-32 i estar durant diversos minuts molt prop de la remuntada de set gols de diferència.

Encara que van ser els locals els primers que es van avançar, de seguida l’EÓ Horneo va recuperar sensacions per a posar-se 3 a dalt. El conjunt alacantí es mostrava molt més segur que en la trobada d’anada, amb més encert de cara la porteria rival i més sòlids en defensa. Malgrat això, quan es distanciaven una mica, l’Unicaja Banc Infinitat aconseguia acostar-se.

Res més arrancar la segona part, David Jiménez ampliava la distància per a fer el 14-18. L’alacantí s’encarregava minuts després de posar el 14-19. Una vegada més, la solidesa en defensa i l’encert de cara a porteria, sumat a la rapidesa del joc alacantí van fer que durant diversos minuts l’equip recuperara cinc dels set gols de diferència.

No obstant això, diversos errors en defensa i les pèrdues de pilota, van provocar que els locals es tornaren a acostar i arribar a l’equador de la segona meitat amb un 21-23. El conjunt de Parro no baixava els braços però en aquesta part del partit es va trobar amb la defensa sòlida i fèrria dels càntabres. En el 21 d’aquest segon temps, els locals van aconseguir empatar la trobada i Quique Moreno, des dels set metres, tornava a avançar als alacantins en la jugada següent.

La va tindre David Quiles però derrocat pel porter local en una jugada dubtosa a la vora de l’àrea. Seguia l’equip a dalt en el marcador i mancant 1 i mig per al final Unicaja Banc Infinitat va posar l’empat a 31. Matheus de Novais va fer el 31-32 per a donar-li la victòria als alacantins però no suficient per a aconseguir l’ascens a ASOBAL.

Es va fregar el somni de l’ascens, va estar molt a prop. Però el que aquest equip va tornar a demostrar que és que és capaç de tot per molt difícil i per molt que es torce el camí.