13 equips de la Comunitat de l’Esport competeixen en la Copa d’Espanya d’handbol platja

Quatre clubs de la Comunitat Valenciana disputen, des d’aquest divendres 3 al diumenge 5 de juny la Copa d’Espanya d’Handbol Platja en Torrox. En total, 13 equips valencians buscaran defensar els bons resultats obtinguts la passada temporada.

La localitat malaguenya torna a ser el tret d’eixida a la temporada nacional sobre l’arena, que enguany conclourà a Orihuela (Alacant) amb el Campionat d’Espanya de Clubs. Serà la tercera edició consecutiva que les platges de la Comunitat acullen la competició més important de l’handbol platja nacional.

CBMP Rayito Saliner serà el club valencià amb major representació, participant en set de les huit categories en joc sobre l’arena de Torrox. Carlos Cabrera assegura que per a l’entitat torrevejense suposa “tot un orgull i que confirma el nostre treball”. El president del club confia “poder plasmar tot el nostre nivell sobre l’arena davant equips molt potents”.

Club Handbol Xàbia desembarca en la Copa d’Espanya amb quatre equips i després d’una temporada històrica per a l’entitat amb el primer lloc de l’Arena Handball Tour aconseguit per l’equip cadet femení. Elena Hierro afirma que el seu objectiu és “lluitar cada partit i competir per a estar en les posicions més altes”. L’entrenadora i jugadora espera “gaudir d’una gran temporada nacional sobre l’arena”.

CHP Gandia-Lleons d’Arena s’estrena en la gran cita nacional amb la participació del seu equip cadet masculí, fruit dels resultats obtinguts en la Lliga Valenciana d’Handbol Platja. Hugo Savall confessa que “per a un club tan jove com nosaltres és un privilegi poder participar d’aquesta competició tan important”. El tècnic confia que aquest assoliment “ens ajude a consolidar-nos com un club seriós i competitiu que ha arribat per a quedar-se”.

CBMP Buri també debutarà sobre l’arena de Torrox en la categoria sènior masculina, en el que suposa “un repte majúscul tenint en compte la nostra curta trajectòria”. Alberto Moll assegura que afronten “la Copa d’Espanya amb la intenció de gaudir de l’experiència i competir cada partit”. El capità de l’equip apunta a “créixer des de la base per a afermar el nostre club i poder tindre una major presència a nivell nacional”.

Pedro Fuertes ha felicitat els clubs “pel seu treball des de la base fins a les categories sènior per a fomentar l’handbol platja i aconseguir grans èxits”. El president de la Federació d’Handbol de la Comunitat València espera que “la temporada sobre l’arena estiga carregada d’espectacle, com ja ens tenen acostumats”.

Compartir: