L’Eó s’aferra a l’èpica per a somiar amb ASOBAL

L’EÓ Enforne Alacant rebia a l’Unicaja Banc Infinitat en la promoció d’ascens a la Lliga Sacyr ASOBAL en una trobada que va vibrar des de l’inici amb una afició bolcada i entregada amb l’equip des de les graderies del pavelló Germà Felicíssim Ruíz del Col·legi Maristes.

Des del primer moment ha quedat clar que aquest no era un partit més. L’EÓ Enforne Alacant no va tindre la millor arrancada i el va penalitzar amb una distància marcada en el marcador en els primers compassos de la trobada. A cada colp dels càntabres, els alacantins responien per a intentar acostar-se. L’encert de cara a porta no era el d’altres dies, però arrere, Kiko Padilla evitava que la diferència fora major.

Mancant set per al descans, l’Unicaja Banc Infinitat aconseguia posar-se fins a quatre a dalt. La major distància fins al moment. S’acostava el descans i l’Unicaja Banc Infinitat marxava en el marcador i mancant un per al 30 posava el 12-17 després d’un robatori de pilota a mitja pista que va enxampar desprevinguda a la defensa alacantina i davant la qual Pavel tampoc va poder fer res.

La fèrria defensa dels santanderinos bloquejava totes les opcions de cara a gol dels de Parro que ho intentaven de totes les maneres possibles. Ja foren els extrems a través d’Alberto González o Ximo Delgado, o amb internades pel centre de Matheus de Novais, Dídac Villar o David Jímenez. Al final, es va arribar al descans amb un 13-18 en l’iluminoso.

Després de l’eixida de vestuaris, la trobada seguia amb la mateixa tònica. El mur càntabre cada vegada era més complicat de fer fallida. Qui sí que va poder va ser Matheus de Novais que, després d’una falta sobre Emil Feuchtmann, va retallar distàncies al 15-22 des dels set metres. Contraatacava l’Unicaba Banc Infinitat, i Emil cap al mateix. No obstant això, cada arribada dels càntabres acabava dins de la porteria.

Malgrat tot i de l’àmplia distància a la qual ja es trobava el rival, el conjunt de Parro no va baixar els braços. Això sí, desgraciadament, sense el mateix encert que en altres ocasions. La mala sort en atac i l’efectivitat d’ells va provocar que mancant 10 per al final, l’iluminoso marcara el 19-31.

Quique Moreno amb doble ocasió i Dídac Villar, al costat de les parades de Kiko Padilla, van ajudar al fet que l’EÓ Enforne aconseguira acostar-se una mica mancant set per al final de la trobada. Continuava estrenyent la graderia de Maristes per a aconseguir que els alacantins cada vegada estigueren més prop dels càntabres. Al final, 29-36 en el marcador que fa la volta complicada però no impossible. Aqueixa paraula que ara com ara no està en el vocabulari d’aquest equip.

La volta, serà aquest dissabte a les 18.00 hores a Santander.

FITXA TÈCNICA:
EÓ ENFORNE ALACANT (29): Pavel Miskevich, Kiko Padilla, Enrique Moreno (4), Nacho Mirallave (2), David Jiménez (4), Yeray Mosso (2), Sergio Martínez (1), Didac Villar (5), Emil Feuchtmann (2), Juande Linares (1), Luis Hernández, Alberto González (2), Matheus De Novais (5), Cristian Moll (1), David Quiles, Ximo Delgado.

UNICAJA BANC INFINITAT (36): Pau Guitart, Diego Muñíz, Diogenes Cruz (4), Alberto Pla (4), Alejandro Blázquez (3), Ernesto Sánchez, Diego Montsó, Ramiro Martínez (4), Ángel Basualdo (1), Francisco Javier Castro (4), Carlos Molina (1), Oscar García (5), José Manuel Herrero (4), Nicolás Zungri (3), Joao Guilherme (3), David Roca.

Compartir: