Tres equips valencians ascendeixen a DHB

L’hoquei valencià va viure aquest cap de setmana altre nou capítol per a la seua història. Tres equips de la Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana van aconseguir l’objectiu d’ascendir a la Divisió d’Honor B. Un esdeveniment, sense precedents, que posa en evidència el gran present que travessa l’esport de l’estic en la capital del Túria. Els equips femenins del Giner dels Rius i el Xaloc van traure el seu bitllet per a la categoria de plata. Gesta aconseguida també pel sènior masculí del Carpesa.

El Giner femení aconsegueix l’ascens a casa

El poliesportiu Verge del Carmen-Beteró va acollir aquest cap de setmana les Semifinals de la Fase d’Ascens a DHB Femenina. La Primera Divisió Femenina buscava conéixer als equips classificats que, a més de l’ascens, buscaven accedir a la Fase Final que decidirà el campió de la categoria. El Giner, amfitrió de l’esdeveniment, va aconseguir l’objectiu de pujar a la categoria de plata després de collir sengles derrotes davant l’Hoqquet i Egara per 0-2 i guanyar a la Universitat d’Alacant-Sant Vicent per 4-0. Les xiques de Víctor Martínez s’uneixen al sènior masculí i competiran en DHB per primera vegada en la seua història.

El Xaloc certifica la gesta en Terrassa

La Semifinal de la Fase d’Ascens disputada a Terrassa, va certificar l’ascens del CH Xaloc que va igualar sense gols davant l’Egara (i es va imposar en els shoot outs), va véncer 1-0 al CH Madrid Les Fregues i va caure davant el Vallés Esportiu per 2-0. L’equip de Raúl Gómez torna a la Divisió d’Honor B després de 7 anys en un cap de setmana emocionant per a la club grana que, a més, es va classificar per a la Fase Final que decidirà el títol de la Primera Divisió Femenina.

El Carpesa aconsegueix l’ascens i lidera el seu grup de semifinals

El CH Carpesa també va protagonitzar la jornada d’ascensos per als equips valencians signant una gran actuació en les semifinals de la 1r Divisió Masculina. Gràcies a les seues victòries davant el Xaloc (3-0), Barrocanes (4-2) i la seua derrota davant el CH Madrid Les Fregues (4-3), l’equip de Guillermo Arnal va aconseguir la primera posició del grup, l’ascens a DHB i la classificació a la Fase Final.
Amb aquests tres ascensos, la Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana comptarà amb 5 equips en la Divisió d’Honor, al costat del València femení i el Giner masculí. L’hoquei valencià escriu així una nova pàgina daurada en la seua història.

Compartir: