L’AtticGo Elx vol fer història

AtticGo Elx i Mecalia Atlètic Guardés protagonitzaran aquest diumenge (12.00 h.) el primer dels duels en l’eliminatòria d’EHF European Cup

Torna, un mes després, la EHF European Cup per a gaudir de les semifinals del torneig, i ací el protagonisme serà absolut per a l’eliminatòria 100% espanyola entre AtticGo Elx i Mecalia Atlètic Guardés.

Les il·licitanes tenen davant si una de les oportunitats més importants de la seua història: disputar una final europea. I per a això, hauran d’eliminar a un dels seus habituals rivals en la Lliga Guerreres Iberdrola.

El primer dels duels serà aquest diumenge (12.00 h.) en el Pavelló Esperanza Lag, feu de l’AtticGo Elx. D’aquesta manera, les jugadores de Joaquín Rocamora buscaran aprofitar la calor i l’empenyiment de la seua afició per a aconseguir un resultat positiu per a la volta, que tindrà lloc el dissabte 25 en terres gallegues. L’equip il·licità vol omplir el pavelló i aconseguir fer el primer pas per a aconseguir el somni europeu aquest diumenge, per això i aprofitant que és el Dia del Pare, l’entrada serà gratuïta per als pares els fills dels quals juguen en el club. D’aquesta manera, podran gaudir d’un dia d’handbol en família.

En quarts de final, el conjunt d’Ana Seabra va patir per a passar de ronda, però finalment el va aconseguir davant el Madeira Andebol portugués. Una mica més folgada va ser la classificació de les franjiverdes, que van eliminar per un marge de 9 gols al Motive.co Gijón, el tercer representant espanyol aquesta temporada en l’EHF European Cup.

Els precedents d’aquest curs en la Lliga Guerreres Iberdrola afavoreixen a l’AtticGo Elx, que s’ha emportat la victòria en els seus dos enfrontaments davant el Mecalia Atlètic Guardés (24:21 en la Jornada 2; 23.24 en la Jornada 13).

Compartir: