TM Benidorm: “Prometem tornar”

El TM Benidorm s’acomiadarà de la seua participació en l’EHF European League aquest dimarts a les 20.45 amb el partit que li enfrontarà contra l’equip francés del PAUC Handball.

Després de diversos mesos amb un atrafegat calendari, arriba el moment de posar fi a l’aventura que ens ha portat a participar durant 10 jornades en l’EHF. Sense lloc a dubte ha sigut una experiència inoblidable i que esperem que es repetisca en un futur, però també ha sigut un sobre esforç en l’esportiu i en l’organitzatiu que ha costat suor i llàgrimes i que segur ens ha privat d’algun punt més en la lliga.

Arriba aquest últim partit, ja sense opcions de classificació per a la següent fase, però amb les ganes d’acabar amb la millor imatge possible, però per a això no ajudarà la situació de l’equip gal, ja que ells precisen imperiosament de la victòria i que a més els hongaresos del FTC caiguen enfront dels alemanys del Flensburg, situació que donaria amb un empat entre gals i hongaresos i que beneficiaria als primers si aconsegueixen guanyar el golaveraje.

Els benidormenses estan sense baixes i acudiran amb tots els jugadors disponibles, ja que des d’Aix en Provence es desplaçaran directament a la ciutat de Torrelavega per a preparar el partit de lliga del pròxim dissabte a les 17.00 hores.

Jules Lignieres ens comentava que “aquest partit cal gaudir i preparar bé la segona volta que ens queda, intentar acabar de la millor manera aquesta fase de grups que ha sigut tan bonica i dura alhora, serà un partit molt dur perquè ells es juguen la classificació”.

Fernando Latorre ens deia que “sàrria el nostre comiat i volem fer-ho bé, però sabem de la importància que té per a nosaltres la lliga. Esperem un partit duríssim perquè ells es juguen la classificació, però també serà bonic de jugar-lo en un camp amb molt de públic, i ens servirà com a pedra de toc per a continuar trobant el nostre camí per a aquesta segona volta”.

El partit es jugarà en l’Arena Du Pays D’Aix de la localitat d’Aix en Provence i serà retransmés en directe a través de la web de Punt aquest dimarts a les 20.45 hores amb l’adreça dels col·legiats montenegrins Miljan Vesovic i Novica Mitrovic.

Compartir: