De Castelló a Valladolid amb la il·lusió en la maleta

Dos equips de la província de Castelló representaran a la Comunitat de l’Esport, en la Copa del Rei i de la Reina d’Hoquei Línia que es disputarà a Valladolid de 20 al 22 de gener. Després del seu bon inici de campanya, tots dos equips lluitaran per arribar al màxim possible.

D’una banda, les xiques del Club Patí Vila-real afrontaran la seua sisena participació en el torneig amb les màximes il·lusions. Les “fighters” han aconseguit una classificació històrica, després de finalitzar en segona posició al costat de Tucans de Barcelona. No obstant això, després d’haver perdut davant l’equip català en la Lliga regular, la posició de classificació és la tercera i s’hauran de mesurar en quarts de final davant l’altre equip de Catalunya, les Tsunamis.

El duel serà a partit únic divendres que ve a les 17.30h en el Poliesportiu Canterac, situat a la ciutat de Valladolid. L’últim partit davant aquest rival va ser de victòria per 5 a 1, la qual cosa dona esperances a l’equip de Vila-real.

D’altra banda, L’Hoquei Club Castelló s’ha tornat a classificar per a la fase final de la copa del rei després d’una gran primera volta, després d’acabar les 9 primeres jornades de lliga en 4t posició. Per a molts dels components de l’equip, és la primera vegada que disputen aquesta competició. Davant aquesta falta d’experiència, no faltaran les ganes i la il·lusió per fer un gran paper.

El conjunt Castellonenc, iniciarà la seua marxa en la competició el divendres a les 19.00 contra el Rubi Cent Patins en el poliesportiu Canterac de Valladolid, i si aconsegueixen guanyar s’enfrontaran al primer classificat de la lliga, el Molina Sport de Gran Canària, el gran favorit per a emportar-se el triomf final.

Els partits podran seguir-se en viu a través de Comunitat TV.

Compartir: