L’AtticGo CBM Elx venç al ZORK Jagodina i es fica en quarts de l’European Cup

Les guerreres franjiverdes continuen fent història i es fiquen entre els huit millors equips de la competició continental

L’AtticGo CBM Elx continua fent història i es torna a ficar, per segona temporada consecutiva, en els quarts de final de l’European Cup. Les guerreres franjiverdes han vençut al ZORK Jagodina serbi per 24-27 en una gran trobada de les il·licitanes, que han sabut contindre des del primer moment al conjunt serbi amb un 2-8 inicial.

Les jugadores de Joaquín Rocamora han solucionat l’eliminatòria davant un equip que arribava invicte i en part gràcies als dotze gols d’avantatge que van aconseguir (31-19) en l’Esperanza Lag. Les franjiverdes han estat contundents tant en defensa com en atac des de l’inici i han marxat als vestuaris amb quatre gols d’avantatge (9-13).

Després de la represa, les il·licitanes es van mantindre sòlides en defensa i implacables en atac i van saber llegir a la perfecció el partit. Finalment la trobada va acabar 24-27 i l’Elx estarà entre els huit millors equips de l’European Cup. La temporada passada també van aconseguir ficar-se en aquesta ronda, però van caure eliminades davant el Rocasa Gran Canària, que posteriorment es coronarien com a campiones del campionat. Gran eliminatòria la que han realitzat les jugadores blanquiverdes davant un gran equip liderades per un Rocamora que continua fent història al capdavant del club.

Compartir: