València acollirà la Copa del Món de Triatló en 2022

La Comunitat de l’Esport tornarà a reunir en 2022 els millors triatletes del món amb la celebració de la Copa del Món de Triatló entorn de la Marina de València. Aquesta mateixa setmana s’ha donat el tret d’eixida d’aquest esdeveniment internacional, que se celebrarà en el context de Mediterrània Triatló València, la prova popular més multitudinària de triatló de la ciutat.

En la reunió, que es va celebrar en la Fundació Esportiva Municipal de València, van estar presents Pilar Bernabé i Borja Santamaría, Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de València; Josep Miquel Moya i José Ricardo Vila, de la Direcció General d’Esports; Bàrbara Prat, de la Marina de València; Daniel Olmos, de la Fundació Trinidad Alfonso; José Hidalgo i Jorge García, de la Federació Espanyola de Triatló, i Vanessa Huesa, Arturo Navarro i José Luis Juan, de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.

Aquesta cita valenciana amb el triatló s’ha convertit ja en un referent nacional per la qualitat dels esportistes que hi participen i pel fantàstic entorn on es desenvolupa, pràcticament un estadi des del qual es poden seguir bona part dels tres segments de la prova. En 2021 es va celebrar a València el Campionat d’Europa, amb èxit valencià, gràcies als resultats d’Héctor Catalá i Roberto Sánchez.

Compartir: