El Boxam Internacional Jove i Júnior reuneix a Crevillent les promeses de la boxa europea

Aquest dimarts s’inaugura el Boxam Internacional Jove i Júnior, torneig que enguany se celebra en una carpa muntada per a l’ocasió a les instal·lacions del complex turístic Alannia Costablanca (Crevillent). Malgrat les circumstàncies difícils que de nou hi ha a la majoria dels països del nostre entorn, més de 150 persones, entre competidors, tècnics i membres de l’staff, s’han citat a la localitat alacantina.

La competició es desenvolupa en les categories Júnior i Jove, tant en dones com en homes. Els tres primers dies (dimarts, dimecres i dijous), es disputaran les rondes preliminars i les semifinals. El divendres es viuran les finals en Júnior i el dissabte dia 27 es tancarà el torneig amb les finals en Jove. En el primer dia d’acció, el dimarts, després de la cerimònia d’obertura (16.00 hores), es duran a terme 13 combats. La resta de dies s’iniciarà la jornada a l’hora esmentada, les 16.00.

La renovada força de la boxa olímpica a Espanya es plasma en l’elevat nombre de competidors que han arribat a Crevillent de totes les nostres latituds. Alguns d’ells ja experimentats, com Juan Pantoja o Rafael Lozano, medalles de bronze i or respectivament en els passats campionats d’Europa celebrats a l’octubre a Budva (Montenegro). Enfront d’aquests es trobaran els representants de destacades potències com Itàlia, Ucraïna, Bulgària i una llista de fins a quasi 15 països.

Suport de les institucions

El Boxam Internacional resulta possible gràcies a la col·laboració del Programa PAC_CV, impulsat pel Comité Olímpic Espanyol i la Fundació Trinidad Alfonso, l’Ajuntament de Crevillent i la Diputació d’Alacant.

El president de la Federació Espanyola de Boxa, Felipe Martínez, ha destacat el suport de totes les institucions, la qual cosa ha fet possible que l’activitat esportiva no haja cessat a pesar de les condicions difícils que es viuen des de fa ja més d’any i mig: “Cada competició és una lluita contra els elements, molts d’aquests inesperats. Per això, cada torneig que podem concloure ens ofereix una doble satisfacció. Tot això no seria possible sense la decisiva col·laboració de les institucions que ens ajuden i que ens permeten oferir esperança en els moments difícils que ens ha tocat passar”.

 

Compartir: