El CEA Bétera, gran triomfador a La Nucia

La Nucia va acollir aquest cap de setmana la Lliga Nacional de Clubs de Duatló amb un triomfador clar: el CEA Bétera, que es va emportar tres dels títols en joc. A més, l’equip femení del club valencià es va imposar en les tres jornades, situant-se líder amb autoritat.

El dissabte va arrancar amb dues apassionants jornades en les quals es van repartir els títols SuperSprint per Clubs durant el matí, i de Relleus Parelles durant la vesprada en les proves organitzades per la Federació Espanyola de Triatló amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Nucia, la Diputació d’Alacant i la Fundació Trinidad Alfonso, dins del Programa de Suport a Competicions a la Comunitat Valenciana (PAC CV).

El club valencià CEA Bétera es va alçar com a triomfador amb dues medalles d’or per al seu equip femení de Primera Divisió, mentre que els ors masculins eren per al conjunt navarrés del Saltoki Trikideak, en la Primera Masculina de SuperSprint per Clubs; i per a Dimoniets de Rivas, en la mateixa categoria però la prova de Relleus Parelles.

El CEA Bétera s’imposava en el primer campionat femení de la jornada en Primera Divisió, seguit per Saltoki Trikideak i Dimoniets de Rivas. El Triatló Sorià s’imposava en Segona Divisió Femenina per davant de Tripuçol i Triatló Les Fregues; mentre que en la categoria Open Femenina el títol era per al Resistentia T3, per davant de Club Natació Sabadell i Arabi Iecla.

Durant la vesprada es disputaven els campionats d’Espanya de Duatló per Relleus Parelles, segona jornada de la Lliga Nacional de Clubs de Duatló. El triomf en la Primera Divisió Femenina va ser també per al CEA Bétera, imposant-se amb claredat pràcticament des de la primera parella de relleus.

El tercer i últim títol del CEA Bétera va arribar en el matí del diumenge, en la carrera de SuperSprint per Clubs 2×2, en les quals aconseguien l’or. Res a veure amb la categoria masculina, en la qual cada jornada de Primera va tindre un club diferent com a campió, anotant-se el títol de SuperSprint per Clubs 2×2 l’Alusigma Peñota Dental Portugalekoa.

Gran carrera del CEA Bétera per a aconseguir el triplet, dominant de principi a fi a Dimoniets de Rivas, que aconseguia la plata, i Cidade de Lugo Fluvial, que s’anotava el bronze.

En la Primera Divisió Masculina el SuperSprint per Clubs 2×2 va il·luminar un nou campió del cap de setmana després de les victòries en les dues primeres jornades el dissabte de Saltoki i de Dimoniets. En el matí del diumenge arribava el primer títol nacional absolut per clubs en Primera Divisió per a l’Alusigma Peñota Dental Portugaletekoa, en una prova molt disputada amb Marlins Triatló Madrid, plata, i Dimoniets de Rivas, bronze.

Compartir: