El TM Benidorm rendirà visita a Islàndia en la seua huitena compareixença europea

Arriba la huitena jornada de l’EHF European League i toca llarg desplaçament a Islàndia per a disputar el partit enfront del Valur.

Difícil compromís, però no impossible, el conjunt islandés diríem que és un dels rivals directes per a disputar la quarta plaça que classifica per a la següent fase, però ja vam poder veure en el partit d’anada que compten amb un gran conjunt amb molt de poder físic, una bona porteria i grans llançadors. Haurà d’eixir un partit perfecte i hauran de minimitzar-se els errors per a intentar traure una cosa positiva.

Els benidormenses es desplacen amb tots els seus efectius i l’única baixa de Carlos Grau que no viatja amb l’equip per problemes laborables. Iván Rodríguez també viatjarà, però la seua participació s’antulla complicada ja que continua recuperant-se de la burxada en els abductors.

En la prèvia parlàvem amb Roberto Rodríguez i ens comentava que: “és un partit molt important per a nosaltres ja que pot determinar si tenim possibilitats de passar a la següent ronda. El Valur ha demostrat ser molt sòlid tant en facetes defensives com ofensives, estan fent una gran fase de grups ja que formen un grandíssim equip. Serà complicat portar-nos els dos punts, però jugarem les nostres cartes”.

Fernando Latorre ens deia que: “tenim un altre desplaçament difícil contra un equip que ja va demostrar en el Palau que serà complicat. En l’últim partit van aguantar fins als últims minuts al Flensburg i només van perdre per 3 gols. Nosaltres no tenim res a perdre i eixirem a gaudir d’una experiència nova en un lloc on serà difícil tornar. Tenim una oportunitat i l’aprofitarem, competir i deixar una bona imatge”.

El partit es disputarà aquest dimarts a les 20.45 hores amb l’adreça dels col·legiats noruecs Eskil Braseth i Leif Andre Sundet i podrà ser seguit en directe a través de la web d’À Punt.

Compartir: