La Comunitat Valenciana, present en la XII Copa de les Nacions

La Comunitat Valenciana participarà en la XII Copa de les Nacions d’Handbol Femení que es disputarà el 3 i 4 de juny a Banyoles (Girona) al costat dels combinats autonòmics de Catalunya, Euskadi i Galícia en categoria sènior.

Una competició que reuneix les millors jugadores de les quatre comunitats autònomes després de l’obligada aturada per la pandèmia, ja que des de l’edició de 2019 a Elgoibar (Guipúscoa) no es duia a terme la Copa. Catalunya, que exercirà d’amfitriona, és l’actual campiona.

La Selecció Valenciana, que debutarà el dissabte a les 19.00 hores enfront d’Euskadi, està conformada per jugadores que combinen la joventut i la qualitat, on estan representats equips de totes les províncies i categories de la Comunitat Valenciana.

Als comandaments de l’equip estaran Adrián Ribes, entrenador que ha aconseguit ascendir a la Divisió d’Honor Or amb l’Errece Almassora Handbol, i Rubén Muñoz, tècnic de la Selecció Juvenil Femenina de la Comunitat i Campió Autonòmic de la categoria Juvenil Femenina amb l’Handbol Onda.

Ribes assegura que el combinat autonòmic valencià afronta «amb ganes i il·lusió aquest torneig, on confiem a fer un bon paper representant a la Comunitat Valenciana». El preparador confia a «competir al màxim nivell i que siga una experiència positiva per a totes les jugadores que formen l’equip».

Pedro Fuertes ha desitjat «la major de les sorts a les jugadores que representaran a l’handbol valencià en la XII Copa de les Nacions, una competició que posa de manifest les bones relacions entre les quatre federacions autonòmiques». El president de la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana també ha agraït «al president Jaume Fort i a la Federació Catalana la seua invitació per a participar en aquesta competició».

Compartir: