La selecció valenciana puja al podi de l’atletisme nacional

La selecció valenciana ha tornat a pujar al podi en una competició per federacions. La Comunitat Valenciana va aconseguir el tercer lloc en el Campionat d’Espanya sub18 que s’ha celebrat a Valladolid, acabat per darrere de Catalunya, la vencedora, i a només cinc punts d’Andalusia, segona.

Tres atletes castellonencs van aconseguir la màxima puntuació gràcies als seus triomfs individuals. Ángel Negre va véncer en la longitud amb un salt de 6,82; Arnau Llorens va véncer en el pes amb un llançament de 17,03, i Naiara Pérez, una de les millors atletes valencianes de la seua generació -doble campiona d’Espanya, en 60 metres i perxa, en pista coberta-, va guanyar en la perxa amb un salt de 3,70, que és un nou rècord dels campionats.