Tavernes de la Valldigna i Cullera acullen el CESA Seven M16 i l’inclusiu

Els pròxims dies 18 i 19 de juny la Comunitat de l’Esport acollirà en Tavernes de Valldigna  i Cullera el CESA (Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques) Seven M16 en les categories masculina i femenina i el CESA Inclusiu.

A Cullera es disputaran els partits corresponents al campionat masculí i l’inclusiu en el camp Juan Palomares mentre que en Tavernes de Valldigna, en el camp del Vergeret, tindrà lloc la competició femenina.

Les federacions participants en el campionat inclusiu són la Comunitat Valenciana, Castella-la Manxa i Astúries que el faran amb dos combinats cadascuna. Per part seua, en la competició masculina estaran Andalusia, Aragó, Astúries, Balears, Cantàbria, Castella i Lleó, Catalunya, Galícia, Madrid, Múrcia, País Basc i Comunitat Valenciana. En el torneig femení participen Andalusia, Aragó, Astúries, Balears, Castella i Lleó,  Catalunya, Galícia, Madrid, Múrcia, País Basc i Comunitat Valenciana amb dos equips.

Els responsables de l’organització, la FRCV juntament amb els ajuntaments de les dues localitats, esperen que els campionats siguen un èxit i que l’elevada participació contribuïsca al fet que el cap de setmana del 18 i 19 de juny a Cullera i Tavernes de Valldigna es visca una festa del rugbi.

Compartir: