La selecció valenciana d’hoquei patins, preparada per al CESA

Del dijous 16 fins al 19 de juny se celebra a Lloret de Mar el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques Infantil masculí

Des de fa ja unes setmanes que el seleccionador Pere Cañellas va comunicar la llista dels deu seleccionats que intentaran repetir l’èxit històric de l’anterior edició en el qual van aconseguir proclamar-se Campions.

Segons declaracions del propi seleccionador: “Sabem molt bé el difícil que és aconseguir aquest títol, el passat campionat va ser un i aquest és un altre, anem amb la intenció de competir i gaudir com hem fet sempre, després ja la competició decidirà on ens mereixerem estar.”

La selecció valenciana Infantil la conformen els porters Aitor Chazarra (CPP Raspeig) i Jordi Castañer (PAS Alcoi) i els jugadors de pista Hugo Cabrera (CPP Raspeig), Nicolás Domínguez (PAS Alcoi), Lucas Gilabert (HC Cocentaina), Fernando Pérez (CPP Raspeig), Jacobo Balmaseda (PAS Alcoi), Héctor Cabrera (CPP Raspeig), Dídac Sánchez (HC Cocentaina) i Arnau Gandia (PAS Alcoi).

Quant al cos tècnic, al costat del seleccionador estaran Ferran Formatjé, Manu Monje, Carlos Cantó i Jaume Arché, membres tots ells d’aquesta temporada ja finalitzada dels equips de la Comunitat de L’esport com a jugadors del PAS Alcoi i CPP Raspeig.

Pel que respecta als aparellaments, la Selecció Valenciana ha quedat enquadrada en el Grup A junt Astúries, Madrid, Andorra, Euskadi i Navarra. El grup B el conformen Catalunya, Galícia, Extremadura, Cantàbria i Andalusia.

El primer partit dels nostres serà contra la selecció Asturiana el dijous a les 11.00, la resta d’horaris i tota la informació de la competició es pot seguir en la web de la RFEP.

Compartir: