La Nucia es prepara per al XX Campionat del Mediterrani d’Esgrima

L’emoció de l’esgrima està a punt de prendre La Nucia, Alacant, amb la celebració de l’esperat XX Campionat del Mediterrani 2024 d’Esgrima. Organitzat per la Real Federació Espanyola d’Esgrima, este esdeveniment esportiu tindrà lloc a la Ciutat Esportiva Camilo Cano, específicament en el Pavelló Muixara, durant este pròxim cap de setmana, els dies 3 i 4 de febrer de 2024.

Este excepcional torneig, que es realitza a través del Programa d’Ajudes a Competicions PAC CV, impulsat pel Comité Olímpic Espanyol i la Fundació Trinidad Alfonso, congregarà a joves talents internacionals de l’esgrima en les categories M15 (menors de 15 anys) i M17 (menors de 17 anys), competint en sabre, espasa i floret, tant en la branca masculina com femenina. La Ciutat Esportiva serà l’epicentre on la destresa i la passió convergiran per a crear un espectacle esportiu inoblidable.

Calendari de competició

Dissabte, 3 de febrer:

Competició M17: A partir de les 9 del matí, els competidors M17 exhibiran les seues habilitats en intensos assalts.
Cerimònia d’Obertura: A les 18 hores, es realitzarà la cerimònia d’obertura per a marcar l’inici oficial del campionat.
Finals M17: Posteriorment, es duran a terme les apassionants finals de la competició M17, on l’emoció estarà al punt àlgid.

Diumenge, 4 de febrer:

Competicions M15 i Per Equips: El dia començarà amb les competicions de M15 i els emocionants enfrontaments per equips.

Cerimònia de Clausura: Al voltant de les 17 hores, se celebrarà la cerimònia de clausura per a tancar amb brillantor este esdeveniment destacat.

Cal recordar que este cronograma és provisional i està subjecte a possibles ajustos en els dies previs, encara que la Real Federació Espanyola d’Esgrima treballa diligentment per a oferir una experiència inoblidable a tots els participants i espectadors.

Este XX Campionat del Mediterrani 2024 d’Esgrima promet ser un gran esdeveniment on la destresa, la competició justa i l’esperit esportiu seran presents en cada trobada, creant records duradors per a tots els amants de l’esgrima i l’esport en la Comunitat Valenciana, la Comunitat de l’Esport.

Compartir: