Participació històrica en la novena edició de la CV Olympic Week

  • Els 29er, amb l’Eurocup en joc, estrenen la competició en el Real Club Nàutic València

  • Esta edició comptarà amb més de 700 inscrits englobant a esportistes i tècnics

La 9é edició de la Comunitat Valenciana Olympic Week, regata de caràcter internacional sobre les principals classes olímpiques i preolímpiques de vela i emmarcada en el programa d’ajudes a competicions PAC CV -posat en marxa per al Fundació Trinidad Alfonso i el Comité Olímpic Espanyol (COE), comença en el Real Club Nàutic de València de la mà dels 29er, que enguany competixen amb un gran al·licient: l’Eurocup 2024 i el títol nacional.

Un fet que ha propiciat que, entre els inscrits a esta classe, albirem a les 60 millors tripulacions d’Europa procedents de més de 10 països diferents com Polònia, Bèlgica, Alemanya, Itàlia o Holanda entre altres.

Però en total, en la Comunitat Valenciana Olympic Week seran 21 modalitats de Vela Lleugera les que vegem en la mar del 01 al 18 de febrer, que de manera simultània estaran competint en quatre seus: Real Club Nàutic València, Real Club de Regates d’Alacant, Club Nàutic Santa Pola i Real Club Nàutic Torrevieja.

A més la regata serà l’escenari de 8 títols europeus i nacionals. Un gran atractiu que ha potenciat la participació tant a nivell nacional com internacional, fent que en esta novena edició s’haja arribat a una participació històrica amb més de 700 inscrits englobant esportistes i tècnics.

Coneixes la Comunitat Valenciana Olympic Week?
La regata està organitzada per la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana juntament amb el RCN València, el RCR Alacant, el CN Santa Pola i el RCN Torrevieja i gràcies a l’impuls de la Fundació Trinidad Alfonso i el Comité Olímpic Espanyol a través del programa d’ajudes a competicions PAC CV, a l’ésser un esdeveniment esportiu celebrat en la Comunitat Valenciana, la Comunitat de l’Esport.

Dividida en quatre seus, perquè totes les modalitats vagen competint de manera simultània, el programa de la regata està estructurat la següent forma:

En el Real Club de Regates d’Alacant estaran les tres modalitats de ILCA (4,6 i 7) al costat dels 420 i serà seu per al Campionat d’Espanya 2024 de la classe ILCA7.

En el Club Nàutic Santa Pola es reuniran les diferents modalitats de IQFoil, Raceboard, BIC Techno 293 i windsurfer. Serà ací on els IQFoil celebren el seu Campionat d’Espanya 2024.

El Real Club Nàutic de València acollirà als 29er amb una gran novetat i és que esta classe preolímpica, a més de lluitar pel títol nacional, en esta ocasió, també tindran en joc l’Eurocup. Al costat d’ells, en les instal·lacions del club de la capital del Túria trobarem a les flotes de Finn, Vaurien, Snipe, Waszp, F18, Classe A, Hobie16 i Patí a Vela.

I finalment serà en el Real Club Nàutic de Torrevieja on es dispute la regata, que al seu torn és Copa d’Espanya, per a les classes Europe, Flying Dutchman i RC IOM.

Compartir: