Requena acull el XIII Premi Internacional d’Orientació

Seguix la prova en directe

Requena acull este cap de setmana el XIII Premi d’Orientació Internacional de la Comunitat Valenciana 2024 – WRE, organitzat per la Federació de l’Esport d’Orientació de la Comunitat Valenciana (FEDOCV) i l’SD Correcaminos, que atraurà a esta ciutat situada en la Comunitat de l’Esport, a més de 1500 participants de més de 13 països diferents.

El XIII Premi d’Orientació Internacional de la Comunitat Valenciana, que també és VII Trofeu d’Orientació Ciutat de Requena i que es té lloc a través del programa d’ajudes a competicions PAC CV impulsat pel Comité Olímpic Espanyol i la Fundació Trinidad Alfonso, constarà de tres proves (mitjana, sprint i llarga) que estan incloses en la Lliga Espanyola d’O-Peu i que són valedores per al rànquing mundial (World Rànquing Event). En cada distància participaran unes mil persones d’entre 10 i 90 anys i per a puntuar en el rànquing final cal participar en les tres.

Requena porta més de 27 anys lligada a este esport. De fet, just este 2024 se celebra el 25 aniversari de la primera edició de la lliga que va acollir la ciutat, a l’abril de 1999. Esta efemèride fa encara més especial esta competició, que serà presentada el pròxim 27 de febrer pel president de la FEDOCV, Santiago del Moral; el president de la SD Correcaminos, Paco Borao; el regidor d’Esports de la localitat, Julio Martínez; i la regidora de Mitjans de comunicació, Silvia Arocas, a l’Església requenense de Sant Nicolás.

Un lloc perfecte per a l’orientació i el públic

Per la seua situació geogràfica, Requena no és només un lloc perfecte per a practicar l’esport de l’orientació, sinó que a causa del terreny en el qual se celebraran les proves i el fàcil accés des de la zona de carrera es tracta d’una competició molt atractiva també per al públic, que podrà acostar-se a veure-la fàcilment.

Compartir: