Les Redsticks es concentraran a València per a preparar la Nations Cup

El camp d’hoquei del poliesportiu municipal Verge del Carmen-Beteró tornarà a convertir-se en el búnquer de la selecció espanyola absoluta femenina que es concentrarà a València en tres oportunitats on disputarà alguns partits amistosos abans de la FIH Nations Cup, que serà de l’11 al 17 de desembre.

La selecció espanyola absoluta femenina torna a ‘la seua’ casa. Les Redsticks es preparen per a realitzar tres concentracions abans de l’inici de la seua pròxima competició, que serà la FIH Nations Cup, de l’11 al 17 de desembre.
La primera concentració serà del 14 al 20 de novembre on l’equip d’Adrian Lock es mesurarà davant Anglaterra per a continuar la seua preparació per al torneig classificatori per a la FIH Pro League. La segona concentració serà del 28 de novembre al 3 de desembre en un stage que enfrontarà a Espanya contra la selecció de l’Índia.

Finalment, les Redsticks convocades per a la competició internacional romandran a València des del 3 fins al 18 de desembre, un dia després de finalitzar la Nations Cup.

La Nations Cup estrena la seua primera edició a València

Aquest nou torneig internacional que organitzarà la Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana gràcies a la col·laboració del programa PAC CV impulsat pel Comité Olímpic Espanyol i la Fundació Trinidad Alfonso, reunirà les seleccions nacionals absolutes femenines d’Espanya, el Canadà, l’Índia, Irlanda, Itàlia, el Japó, Corea i Sud-àfrica.
Les Redsticks ja coneixen els qui seran els seus primers rivals en la Nations Cup que se celebrarà en Poliesportiu Verge del Carmen-Beteró de l’11 al 17 de desembre. Una cita, on l’equip nacional buscarà la classificació directa per a la FIH Pro League de la temporada 2023-2024.
D’aquesta manera, l’equip d’Adrian Lock ha quedat aparellat dins del Grup A, on debutaran el primer dia de competició enfront d’Irlanda (13.00 hores). Un dia després, també a partir de les 13.00 hores, jugarà la seua segona trobada contra Corea. Serà el dimecres dia 14, davant Itàlia, quan acabaran per tancar aquesta primera fase de la competició (13.00 hores). El Grup B, per part seua, el componen l’Índia, el Japó, el Canadà i Sud-àfrica.
Els dos primers classificats de cadascun d’ells jugaran les semifinals el divendres 16, per a ja el dissabte 17 celebrar-se la final, la trobada per la tercera plaça i els xocs que definiran la resta de les posicions d’aquesta competició.

Compartir: