ASICS Penyagolosa Trails obri el termini de preinscripcions

El termini per a apuntar-se conclourà el 12 de desembre i el sorteig de dorsals per a la MiM i la CSP serà el dia 16 en la Diputació de Castelló

ASICS Penyagolosa Trails ha donat a conéixer hui el calendari cap a la pròxima edició de la MiM i la CSP. I aquest s’inicia el dijous 24 de novembre a les 12.00 h, amb l’obertura de preinscripcions que s’haurà de realitzar fins al 12 de desembre a través de la web www.penyagolosatrails.com. El sorteig en el qual es coneixeran els 2100 afortunats que correran aquestes carreres (1500 en la MiM i 600 en la CSP) tindrà lloc el divendres 16 de desembre en la Diputació de Castelló.

El director de Penyagolosa Trails, Tico Cervera, assenyala que “amb aquest calendari s’inicia la carrera per a estar en la línia d’eixida de la MiM i la CSP el pròxim 22 d’abril”. A més, explicava que “portem mesos treballant en la pròxima edició d’ASICS Penyagolosa Trails, per a seguir amb la nostra aposta per un esdeveniment esportiu de primer nivell, respectuós amb l’entorn pel qual transcorre. La grandesa dels esports de muntanya recau en l’entorn. La MiM i la CSP transcorren per llocs que s’han format al llarg de milers d’anys d’història. Paisatges sagrats i amb una biodiversitat i un valor paisatgístic enorme. Per això, cal treballar perquè naturalesa i esport puguen anar de bracet, compaginar-se i complementar-se”. I també recordava que en aquestes últimes setmanes s’ha presentat l’acord amb ASICS i la nova imatge per a l’edició 2023, que té com a eslògan “Feel the Passion”. Finalment, Tico Cervera ha volgut animar als amants del trail running, tant de Castelló com d’altres regions d’Espanya i d’altres països a realitzar la preinscripció i que ASICS Penyagolosa Trails puga estar en el calendari dels corredors i corredores l’any vinent.

Cal recordar que Penyagolosa Trails ha aconseguit metes increïbles en els últims anys, sempre mantenint la seua essència d’apostar pel territori, posar en valor el patrimoni i la naturalesa o recórrer camins històrics que servien de comunicació al llarg dels segles, amb un senyal d’identitat única, la d’una organització formada per clubs i voluntaris. Així, cuidant aquests valors i apostant per la internacionalització, ha aconseguit reptes difícils d’imaginar fa uns anys, com organitzar un Campionat del Món de Trail en 2018 o un Campionat d’Espanya de la RFEA en l’última edició de la MiM.

Feel the Pasion

L’eslògan d’aquesta edició d’ASICS Penyagolosa Trails és “Feel the passion”. Així, fa poques setmanes es va presentar una imatge innovadora, en la qual contrasten dos colors: un roig amb la intensitat amb la qual es viu la prova al pas dels pobles contra el blau de l’estabilitat mental a mantindre en les senderes mil·lenàries en els quals el corredor es troba tot sol amb els seus pensaments, la naturalesa i el patrimoni. Un camí abrupte en el qual el fervor dels habitants els farà vibrar.

Compartir: