MTRI València, un mes per al gran triatló popular i 1.700 triatletes inscrits

Mediterrània Triatló s’endinsa en l’últim mes d’inscripcions abans de la seua celebració els pròxims 1-2-3 de setembre. La prova compta ja amb 1.700 triatletes inscrits/as, i tancarà registres el diumenge 27 d’agost a les 23.59 h. És moment de visualitzar la competició en format supersprint, sprint i olímpic, individual o parelles, i afrontar les quatre últimes setmanes d’entrenaments. Sent agost un mes per a molts/as de temps infinit, amb vacances pel mig, i la possibilitat d’aprofitar al màxim els dies.

La seu de la prova, situada de nou en La Marina de València, tornarà a comptar amb una recta de meta espectacular, amb l’edifici Ves-los e Vents com a posterior indiscutible, i referència clarament associada a la ciutat de València. De nou veurà l’arribada a meta, no sols d’els/les triatletes populars, s’espera que la inscripció aconseguisca els 2.000 inscrits/as, sinó també l’esperada competició internacional de la Copa del Món de Triatló. Serà la 3a que visca la ciutat, aquesta vegada en any preolímpic, amb la lluita pels punts i les primeres posicions d’els/les esportistes d’elit per a poder estar en la línia d’eixida de París 2024. En aquest sentit, ja ha sigut publicada la primera start list per part de la World Triathlon, i sabrem que podrem veure en directe als valencians, Noelia Juan, Roberto Sánchez Mantecón o David Cantero, que participarà per primera vegada en València, així com a els/les integrants de la TriArmada: Miriam Casillas, Anna Godoy, David Castro, Sergio Baxter o Antonio Serrat, entre altres. Però també a la guanyadora de la passada edició Lisa Tersch o a l’olímpica americana Gwen Jogersen que enguany ha tornat a la competició d’alt nivell. I en la llista masculina grans noms com el campió olímpic Blummenfelt o Jonathan Brownlee.

Veure start list

Els escolars poden sumar-se al Pho3nix Kids Triathlon by Javier Gómez Noya

Aquesta edició suma a més trobada escolar amb l’objectiu de promocionar el nostre esport entre els/les més xicotets/as. El circuit Pho3nix Kids Triatló, afavorit pel triatleta internacional, Javier Gómez Noya, rostre indiscutible del nostre triatló, fa parada a València per a acollir les categories aleví i infantil, en format d’acuatlón, amb 200 m de natació més 1000 m de carrera a peu. Els/les escolars competiran acompanyats per els/les millors triatletes internacionals, i ho faran en un entorn únic, amb les instal·lacions de la Copa del Món de Triatló, iniciant la competició com el fan els/les millors, des del pontó de la Marina de València. Els/les xicotets/as rebran amb la seua inscripció una samarreta de la competició i medalla finisher. La prova escolar tindrà lloc el diumenge 3 de setembre a les 13.00 h.

Paral·lelament l’esdeveniment comptarà amb zona expo en l’Embull 2 de la Marina de València, punt de recollida de dorsals i espai idoni per a immortalitzar dorsal i presència en MTRI sobre el fotoràpid 360é. A més les xiques de Juntes És Millor deixaran constància de la seua presència amb aqueix gran grup de dones reals que se sumaran, gràcies als entrenaments de Paula i Patri, per primera vegada a un triatló. Des del divendres 1 de setembre a les 17.00 h el triatló per a tots/as en La Marina de València.

Compartir: