La Mediterranean Epic 2024 es disputarà del 8 a l’11 de febrer

La Mediterranean Epic 2024 ja té dates. Com ja és habitual tindrà lloc el mes de febrer i segueix fidel al seu format de 4 etapes. La seua 7a edició ja calfa motors.

La prova no sols s’ha convertit en una de les carreres per etapes més reconegudes a nivell mundial. Ja ha aconseguit posicionar-se com una de les proves amb millor participació del planeta i amb una de les millors retransmissions en directe del món. Dos ingredients que han fet de la prova un aparador ideal per a tot el que la regió de Castelló pot oferir per al MTB i per a l’esport en general.

Mancant poc més de 6 mesos per a l’inici de la carrera, la 7a edició de la Mediterranean Epic comença a prendre forma. En 2023 la carrera va registrar un nou èxit de participació, en part gràcies a la recuperació del format “Weekend”, que permet competir en les dues etapes finals, les que coincideixen amb la finalitat de setmana. La seua fórmula de combinar una graella d’eixida amb els millors bikers de XCM del món i centenars d’aficionats ha demostrat ser un èxit.

En la Mediterranean Epic hi ha espai perquè campions del món barallen per inscriure el seu nom en el palmarés de la prova i perquè els aficionats puguen gaudir de recorreguts d’autèntic MTB, l’altre gran pilar de la Mediterranean Epic. De fet, encara que els bikers professionals són la punta de llança de la seua repercussió internacional, l’organització està bolcada a aconseguir que tots i cadascun dels participants visca una experiència única. La cura al participant és un altre dels pilars de la carrera i, des de la primera edició, ha sigut un dels seus punts forts marcant un abans i un després en l’organització d’aquesta mena d’esdeveniments.

Encara que les inscripcions encara o s’han obert (ho faran en breu i amb preus especials per als primers inscrits), el camí cap a la Mediterranean Epic 2024 ja ha començat.

Compartir: