La Mitja Marató València gaudeix del seu nou rècord amb 17.004 arribats a meta

• Això suposa el major número de finishers de la història en el millor mitjà marató d’Espanya

• L’aportació solidària dels corredors i la suma de la Z Zurich Foundation per a AVAPACE va superar els 28.000 euros

La 31a Mitja Marató València Trinidad Alfonso Zurich ha gaudit aquest diumenge d’una sensacional jornada esportiva i festiva que s’ha culminat amb un nou rècord de participants arribats a meta, ja que les primeres classificacions de la prova van registrar 17.004 finishers en meta, en un primer rànquing pendent de ser registrar la xifra final en els pròxims dies.

Aquest registre suposa el major nombre de corredors finalitzant el millor mitjà marató d’Espanya i superant àmpliament l’anterior registre de 15.354 de 2019.

Tots ells van gaudir del ràpid recorregut per València Ciutat del Running i dels 60 punts d’animació que van espentar als corredors a la meta, així com de les milers de persones que van eixir al carrer a encoratjar als participants.

Donació a AVAPACE

La donació voluntària de milers de corredors durant el seu procés d’inscripció va permetre a AVAPACE, l’Associació Valenciana d’ajuda a la Paràlisi Cerebral, rebre una aportació econòmica per part dels inscrits de 18.573 euros. Una xifra a la qual la Z Zurich Foundation dins del seu compromís social com a Patrocinador Principal va sumar el 50% (amb 9.287€), per la qual cosa la xifra total que va rebre l’entitat solidària d’aquesta edició va superar finalment els 28.000 euros, amb les aportacions que els visitants a la Fira del Corredor van realitzar en l’estand de Zurich.