La Mediterranean Epic 2023 obri inscripcions i recupera l’opció “weekend”

La Mediterranean Epic torna en 2023 per a celebrar la seua 6a edició. Ho fa com una de les 5 úniques proves UCI SHC del planeta, la màxima categoria possible per a una competició per etapes. La gran novetat per a la pròxima temporada és que recupera l’opció “weekend” que permet competir només en les dues etapes del cap de setmana.

Fa temps que la Mediterranean Epic 2023 ja té dates. Es disputarà del 9 al 12 de febrer i segueix fidel al format de 4 etapes que té des del seu naixement. Però per a aquesta 6a edició obri les seues opcions de participació i recupera el format de 2 dies que ja va tindre en el passat. Gràcies a l’opció “Weekend” els bikers podran competir en les dues últimes etapes de la carrera i viure una prova per etapes del màxim nivell des de dins d’una forma més amigable i més senzilla d’encaixar en el calendari.

La Mediterranean Epic continuarà comptant amb Oropesa de Mar i Castelló de la Plana com a seu de les seues etapes. Una regió que s’ha situat en el mapa del MTB mundial gràcies a l’èxit de participació (i nivell competitiu) de les 5 edicions celebrades fins hui.

A nivell competitiu la prova ha atret a bona part dels millors bikers del planeta, tant de XCM com de XCO, aconseguint comptar amb algunes de les graelles més potents de tot l’any en una prova per etapes. La Mediterranean Epic ha tingut una progressió meteòrica des del seu inici i va aconseguir el màxim estatus UCI possible en un temps rècord. En 2023 repetirà com a carrera UCI SHC, la més important possible dins de les carreres per etapes. Això suposa que posarà en joc una enorme quantitat de punts UCI i que entregarà importants premis.
Obertura d’inscripcions i congelació del preu
La Mediterranean Epic és una prova acostumada a penjar el cartell de complet i l’arribada de la modalitat Weekend en aquest 2023 suposa un al·licient més perquè les graelles de la prova estiguen repletes de bikers disposats a gaudir dels atractius recorreguts que ofereix la prova any rere any.

Les inscripcions per a 2023 s’obriran dijous que ve 27 d’octubre a les 18:00h.

L’organització ha fet un esforç especial per a no pujar el preu d’inscripció malgrat l’augment de costos derivat de l’actual situació econòmica global. Això suposa que les tarifes d’inscripció de 2023 seran les mateixes que en aquest 2022.

Les inscripcions estaran obertes en www.mediterraneanepic.com

Compartir: